En oplevelse i hår og makeup

Jeg hedder Simone Jensen, og er indehaver af frisør Simone Jensen. Jeg er uddannet frisør og makeupartist, og har været i faget i 12 år.

I de 12 år har jeg hele tiden været nysgerrig på nye teknikker, mode, farve m.m. og jeg har været på et utal af kursuser i indland og udland, for hele tiden at være up to date. Har specialiseret mig i de nyeste farveteknikker, klip og extensions, makeup m.m.

Jeg har været freelancer frisør og makeup artist ved siden af mit frisørjob, hvor jeg har været med til modeugen og større shows, for at klippe, sætte hår og makeup. Jeg har også stået på scene og undervist, og været ude i saloner for bl.a. at undervise i makeup. Med min passion og nysgerrighed indenfor frisørfaget, forsøger jeg hele tiden, at gøre mig til en dygtigere frisør.

Det er en spænende og lærerig rejse, når man som jeg elsker at være kreativ og nytænkende, og hele tiden være i udvikling og følge med i tidens trends. 

Jeg har altid vidst at jeg skulle være frisør, det kik det giver mig, når man er med til at gøre andre mennesker glade, er helt klart det der giver mig energien, til at stræbe efter at være den bedste og give den bedste oplevelse hver gang. 

Hos mig er der fuld fokus på en oplevelse og velvære i en afslappet atmosfære, hvor du trygt kan læne dig tilbage og nyde din behandling. 

Mit mål er at du altid vil gå herfra med følelsen af, at der er blevet taget god hånd om dig og dit hår. 

Mine kunder siger, at jeg er energifuld, åben, smilende og jeg gør mit ypperste for altid at opfylde dine behov og ønsker.